Freelance
SEA Specialist

Wil je jouw bedrijf laten groeien, meer sales binnenhalen en je online doelen overtreffen? Ik kan je daarbij helpen! Als ervaren Google Ads Specialist heb ik in de afgelopen 10 jaar meer dan 50 bedrijven succesvol geholpen met het opzetten en verbeteren van hun Google Ads campagnes. Met een maandelijks beheer van ongeveer €500.000,- voor klanten, weet ik precies hoe ik jouw advertentiebudget optimaal kan inzetten.

Maar ik ga verder dan alleen het optimaliseren van je campagnes. Ik benader Google Ads als onderdeel van het grotere geheel. Dat betekent dat ik je ook help met het verbeteren van je propositie, landingspagina's, analytics en organische vindbaarheid. Want uiteindelijk draait het erom dat ik jouw geld effectief voor jou laat werken.

Ben je benieuwd waar winst te behalen valt voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende scan aan, waarin ik je laat zien waar kansen liggen. Na de scan bespreek ik graag in een adviesgesprek hoe ik je verder kan helpen als je ervoor kiest om me in te huren als SEA specialist. Laten we samen aan de slag gaan en jouw online succes vergroten!

Ready to go? Over mij

Waar kun je mij voor inschakelen?


Starten met Google Ads

Wil jij beginnen met Google Ads? In een vrijblijvend adviesgesprek leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn en zal ik meedenken over hoe Google Ads binnen het totaalplaatje past. Mocht je de stap willen zetten om jouw campagnes te laten beheren dan help ik je bij het opzetten van een goede structuur en kan ik je daarna uiteraard stapsgewijs helpen om het maximale uit Google Ads te halen.

Ads campagnes optimaliseren

Ben je al bekend met Google Ads, maar denk je dat het misschien beter kan? Ik help je graag om jouw campagnes te optimaliseren. Middels een vrijblijvende scan laat ik je zien waar je nog winst kunt behalen en in een vrijblijvend adviesgesprek koppel ik de bevindingen aan je terug. Tijdens een samenwerking kijk ik uiteraard ook buiten Google Ads om naar manieren om jouw budget zo goed mogelijk in te zetten.

Google Ads Coaching

Het inhuren van een SEA specialist of agency is natuurlijk niet gratis. Terwijl het beheren van een Ads campagne echt niet altijd rocket science is. Heb je een account met kleinere budgetten waarbij het laten beheren door een specialist in verhouding te duur is? Of werk je in een agency en wil je jouw klanten graag nog beter kunnen helpen? Dan help ik je graag om jouw Google Ads kennis en skills naar een hoger niveau te tillen.

50+ ambitieuze bedrijven gingen je voor.

In de afgelopen 5 jaar heb ik tientallen teams mogen helpen bij het maken van de juiste online keuzes en het behalen van hun online ambities.

Zet ook de eerste stap

Vraag een gratis scan aan

Op zoek naar een Freelance SEA Specialist / Google Ads Manager. Dan snap ik best dat je graag eerst zeker wilt weten dat ik mezelf dubbel en dwars kan terugverdienen. Vraag een scan aan, dan ga ik mijn best doen om mezelf te bewijzen en jou te helpen het maximale uit Google Ads te halen. Geen standaard rapport die je overal kunt vinden, maar een advies op maat waar je echt iets mee kunt!

Scan aanvragen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.