Nice to meet you!

👋 Hi! Ik help je graag om jouw online ambities waar te maken!

Bekijk diensten Kom in contact

Hi! Goedemiddag! Ik ben Nick van Maaren. Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn site te bezoeken. Ik vertel je op deze pagina graag wat meer over mezelf, maar veel liever kom ik natuurlijk met je in contact om een keer in het echt kennis te maken!

Diensten

Dit kan ik voor jou betekenen:

Online strategie

Wat wil je bereiken en hoe? Samen bepalen we een duidelijke strategie.

Meer inzicht

Meten = weten! Data is essentieel voor een effectieve aanpak.

Meer bezoekers

Werken aan jouw vindbaarheid voor de lange termijn.

Meer leads

Veel traffic is leuk, maar hoe overtuig je ze om klant te worden?

Werkervaring

Al op jonge leeftijd was ik bezig met design, coderen & marketing. In de afgelopen jaren heb ik als digital marketing consultant bij Pixel Creation tientallen ondernemers, managers en marketing/communicatie professionals mogen adviseren en ondersteunen. Ik krijg er energie van om bedrijven verder te helpen door mijn kennis van online marketing, webdevelopment en strategie in te zetten en te delen. Binnen Pixel Creation ben ik eindverantwoordelijk voor de marketing afdeling en houd ik me ook bezig met de groei van Pixel Creation zelf.

Pixel Creation

Online marketeer

jan. 2015 - heden

NeoSEM

Marketing stage

feb. 2018 - jul. 2018

Berenschot

Marketing stage

sep. 2016 - jan. 2017

Marketing, techniek & strategie

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mijn kennis van zowel marketing, techniek als strategie iets is waarmee ik me onderscheid van veel andere marketeers.


Online marketing

Online marketing is niet alleen mijn werk, maar ook echt één van mijn hobby's. Al bijna 10 jaar verdiep ik me dagelijks in alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Wil jij graag meer leads of omzet realiseren? Ik help je graag om de juiste strategie te bepalen en jouw online doelen te behalen.

Webdevelopment

Naast online marketing heb ik nog een andere hobby: websites maken. Niet alleen voor mezelf heb ik websites ontworpen en ontwikkeld, maar ook voor onze klanten. Deze technische kennis en design skills zorgen ervoor dat ik mijn werk als marketeer beter kan uitvoeren. Deze kennis komt goed van pas bij het instellen van Analytics, Technische SEO optimalisatie en Conversie optimalisatie.

Strategie

Het maken van de juiste keuzes op strategisch of tactisch niveau is van groot belang voor een effectieve samenwerking. Aan de hand van de bedrijfsdoelen, beschikbare data en mijn eigen kennis en ervaring help ik je om de juiste keuzes te maken.

Opleidingen:

Nieuwe dingen leren vind ik een van de leukste dingen om te doen. Vooral als het gaat over websites, marketing en strategie. Mijn studiekeuze was dan ook niet echt een verrassing. Wil je graag samenwerken met iemand met passie voor het vak en waarmee je ook op strategisch niveau kunt sparren? Ik denk graag met je mee!

Radboud Universiteit

WO Master - Business Administration (Strategic Management)

2018 - 2020

HAN, Arnhem

HBO Bachelor - Commerciële economie (+ honoursprogramma)

2014 - 2018Certificaten:

Google Ads
Search Certificaat

Google Ads
Display Certificaat

Google Ads
Shopping Certificaat

Samen werken aan de online doelen van jouw bedrijf?

Kom in contact Gratis scan
This site is registered on wpml.org as a development site.

👨🏼‍💻 Nick van Maaren

Online marketing consultant

Hoi, ik ben Nick!

Heb je een vraag, wil je graag een gratis scan of wil je advies/ondersteuning bij jouw online marketing? Stuur dan even een WhatsApp berichtje.