Hi, ik ben Nick!

Freelance

Ik help bedrijven die echte impact willen maken om ook online het verschil te maken. Om zich te onderscheiden van de concurrentie en om het maximale uit het internet te halen.

Bekijk diensten Kom in contact

Diensten

Dit kan ik voor jou betekenen:

Werkervaring

Al op jonge leeftijd was ik bezig met design, coderen & marketing. In de afgelopen jaren heb ik als digital consultant bij Pixel Creation tientallen ondernemers, managers en marketing/communicatie professionals mogen adviseren en ondersteunen. Na een aantal jaar binnen een agency heb ik de stap gezet om als freelancer verder te gaan. Ik krijg er energie van om bedrijven verder te helpen door mijn kennis van online marketing, webdevelopment en strategie in te zetten en te delen.

Nick van Maaren

Freelance Online Marketeer

jul. 2023 - heden

Pixel Creation

Online Marketing Consultant

jan. 2015 - heden

NeoSEM

Marketing stage

feb. 2018 - jul. 2018

Berenschot

Marketing stage

sep. 2016 - jan. 2017

Marketing, techniek & strategie

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mijn kennis van zowel marketing, techniek als strategie iets is waarmee ik me onderscheidt van veel andere marketeers.


Online marketing

Online marketing is niet alleen mijn werk, maar ook echt één van mijn hobby's. Al bijna 10 jaar verdiep ik me dagelijks in alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Wil jij graag meer leads of omzet realiseren? Ik help je als freelancer graag om de juiste strategie te bepalen en jouw online doelen te behalen.

Webdevelopment

Naast online marketing heb ik nog een andere hobby: websites maken. Niet alleen voor mezelf heb ik websites ontworpen en ontwikkeld, maar ook voor onze klanten. Deze technische kennis en design skills zorgen ervoor dat ik mijn werk als marketeer beter kan uitvoeren. Deze kennis komt goed van pas bij het instellen van Analytics, Technische SEO optimalisatie en Conversie optimalisatie.

Strategie

Het maken van de juiste keuzes op strategisch of tactisch niveau is van groot belang voor een effectieve samenwerking. Aan de hand van de bedrijfsdoelen, beschikbare data en mijn eigen kennis en ervaring help ik je om de juiste keuzes te maken.

Opleidingen:

Nieuwe dingen leren vind ik een van de leukste dingen om te doen. Vooral als het gaat over websites, marketing en strategie. Mijn studiekeuze was dan ook niet echt een verrassing. Wil je graag samenwerken met iemand met passie voor het vak en waarmee je ook op strategisch niveau kunt sparren? Ik denk graag met je mee!

Radboud Universiteit

WO Master - Business Administration (Strategic Management)

2018 - 2020

HAN, Arnhem

HBO Bachelor - Commerciële economie (+ honoursprogramma)

2014 - 2018Certificaten:

Google Ads
Search Certificaat

Google Ads
Display Certificaat

Google Ads
Shopping Certificaat

Samen werken aan de online doelen van jouw bedrijf?

Kom in contact Gratis scan
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.