Freelance
Digital Consultant

Wil jij online het verschil maken? Maar weet je niet precies hoe? Als Freelance Digital Consultant help ik je graag eerst om online de juiste keuzes te maken.

Keuzes helder? Dan help ik je vervolgens om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Dat kan zijn door jullie in-house marketeers te coachen, door mijn netwerk in te schakelen of door de schakel te zijn tussen jou en jouw huidige internetbureau.

Na 10 jaar agency ervaring, waar ik ben gestart als webdeveloper & gestopt als marketing manager, heb ik 100+ bedrijven geholpen om het maximale uit hun website of webshop te halen.

Door mijn all-round kennis en ervaring met online marketing, strategie, webdesign & development kan ik jou als geen ander begeleiden bij complexe digitale vraagstukken.

Ik ga dan ook graag samen met jou de uitdaging aan om jouw online ambities te overtreffen.

Ready to go? Over mij

Waar kun je mij voor inschakelen?


Een online strategie bepalen

Ik heb in de afgelopen 10 jaar heb ik als digital consultant in een agency tientallen bedrijven mogen helpen met het bepalen van hun online strategie. Weet jij niet hoe je jouw tijd en budget het meest effectief kunt inzetten? Ik help je graag om de juiste keuzes te maken.

Online marketing coaching

Als digital consultant kwam ik natuurlijk vaak bij bedrijven over de vloer. In de afgelopen 10 jaar heb ik het geluk gehad om tientallen marketing teams te mogen ontmoeten. En er was 1 probleem wat ik structureel terug zag: het gebrek aan diepgaande kennis van online marketing. In plaats van het werk uit handen te nemen en een kant-en-klaar plan neer te leggen (zoals veel freelancers en agencies doen) wil ik het team juist coachen en verder helpen.

Second opinions

Er zijn enorm veel cowboys in de wereld van online marketing. Gasten die je goude bergen beloven, garanties afgeven maar slecht werk leveren en snel rijk willen worden. Maar er zijn ook veel specialisten die prima werk afleveren, maar die niet voldoende kijken naar jouw bedrijf en jouw ambities. Wil jij graag een second opinion? Zeker weten dat het advies wat je krijgt goed is? Of misschien even een check of jouw website wel goed is gebouwd of de teksten wel goed zijn geschreven? Vraag dan een second opinion aan.

Waarom ik je als geen ander kan helpen?


Passie voor online marketing

Ik ben als het ware opgegroeid in een online agency (opgericht door mijn vader en broer). Vanaf mijn 15de ben ik al dagelijks bezig met het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van websites. Het is voor mij dan ook mijn allergrootste hobby om bedrijven online te laten groeien.

Marketing, strategie & techniek

Een combinatie die je niet vaak ziet (al zeg ik het zelf). Ik ben gestart als webdeveloper, heb een Master opleiding in Strategic Management afgerond en heb al 10 jaar all-round ervaring als digital consultant binnen een marketing agency in Arnhem.

100+ bedrijven geholpen

Als digital consultant binnen een agency kom je in aanraking met veel verschillende bedrijven. Van klein tot groot, B2B tot B2C, in diverse branches. Ieder bedrijf is anders, maar veel uitdagingen zijn hetzelfde. Deze ervaring zet ik graag in om jou online verder te helpen.

50+ ambitieuze bedrijven gingen je voor.

In de afgelopen 5 jaar heb ik tientallen teams mogen helpen bij het maken van de juiste online keuzes en het behalen van hun online ambities.

Zet ook de eerste stap

Vraag een gratis scan aan

Op zoek naar een freelance online marketeer / digital consultant / marketing manager. Dan snap ik best dat je graag eerst zeker wilt weten dat ik je ook écht verder kan helpen op het gebied van online marketing. Als jij mij laat weten waarbij je hulp nodig hebt, dan zal ik je hierbij verder helpen middels een vrijblijvende scan. Geen standaard rapport die je overal kunt vinden, maar een advies op maat waar je echt iets mee kunt!

Scan aanvragen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.