Meer bezoekers

Meer kwalitatief verkeer naar jouw website.

Ik help je om meer kwalitatief verkeer naar jouw website te halen, zowel organisch als betaald, door het inzetten van de juiste kanalen en de juiste boodschap vorm te geven.

Scan aanvragen

50+ bedrijven online verder geholpen

SEO

Kwalitatief organisch verkeer binnenkrijgen op de website. Dat is het doel. Niet alleen veel verkeer, maar ook het juiste verkeer. Ik help je met het maken van een plan, het goedzetten van de basis en het inschakelen van de juiste partijen.

Google Ads

Wil jij het maximale uit Google halen? Voor meer dan 40 bedrijven heb ik Google Ads campagnes mogen draaien met budgetten tot soms wel meer dan €600.000,- per maand. Ik help jou ook graag om snel en zo effectief mogelijk op te schalen.

Platformen

Ik help je graag om meer bezoekers te halen uit marketplaces en affiliate marketing. Samen kiezen we de meest geschikte kanalen en streven we ernaar op het juiste moment bij de juiste persoon zichtbaar te zijn.

50+ ambitieuze bedrijven gingen je voor.

In de afgelopen 5 jaar heb ik tientallen teams mogen helpen bij het maken van de juiste online keuzes en het behalen van hun online ambities.

Zet ook de eerste stap

Meer leren over online marketing?

Ik deel hier regelmatig interessante artikelen / tips op het gebied van online marketing!


Vraag een gratis scan aan

Ik snap best dat je graag eerst zeker wilt weten dat ik je ook écht verder kan helpen op het gebied van online marketing. Als jij mij laat weten waarbij je hulp nodig hebt, dan zal ik je hierbij verder helpen middels een vrijblijvende scan. Geen standaard rapport die je overal kunt vinden, maar een advies op maat waar je echt iets mee kunt!

Scan aanvragen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.