Freelance
Analytics Expert

Werk je samen met jouw team kei hard om het maximale uit jouw website te halen? Dan wil je dit ook graag inzichtelijk kunnen maken. Hoeveel bezoekers zijn er? Hoe vaak worden bepaalde acties uitgevoerd? Hoeveel leveren de verschillende werkzaamheden op?

Ik help je graag om online de juiste data te verzamelen en deze data vervolgens op een overzichtelijke manier weer te geven. Dit doe ik door middel van Google Analytics 4, Google Tag Manager, Google Search Console & Looker Studio.

Ready to go? Over mij

Waar kun je mij voor inschakelen?


Google Analytics 4 inrichten

Heb jij GA4 nog niet goed ingesteld? Of twijfel je of het wel goed staat? Met mijn technische achtergrond i.c.m. jarenlange ervaring met het inrichten van honderden Google Analytics account help ik je graag om GA4 goed in te richten. Zo help ik jou om bewustere keuzes te maken en zuivere analyses uit te voeren. Ik heb hier ook tientallen blogs over geschreven mocht je zelf aan de slag willen met GA4.

Google Tag Manager inrichten

Wil je zelf wijzigingen kunnen aanbrengen in de toekomst zonder de hulp van een developer? Dan is Google Tag Manager een hele mooie oplossing. Dit is een tracking tool waarmee je gemakkelijk data kunt ontvangen en kunt doorsturen naar diverse platforms. Meer weten? Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Looker Studio Dashboard inrichten

Als marketeer wil je niet iedere maand weer handmatig rapportages uitdraaien. Natuurlijk is het een handig dat je dan meteen op de hoogte bent, maar het kan veel effectiever. In Looker Studio visualiseer je de data vanuit verschillende platformen in 1 dashboard op maat. Afhankelijk van jouw informatiebehoeften maak ik een overzichtelijk dashboard waar al jouw data samenkomt.

50+ ambitieuze bedrijven gingen je voor.

In de afgelopen 5 jaar heb ik tientallen teams mogen helpen bij het maken van de juiste online keuzes en het behalen van hun online ambities.

Zet ook de eerste stap

Vraag een gratis scan aan

Op zoek naar een Freelance Analytics Expert. Dan snap ik best dat je graag eerst zeker wilt weten dat ik mezelf dubbel en dwars kan terugverdienen. Vraag een vrijblijvende scan aan en kom er binnen no-time achter wat jij nog kunt verbeteren op het gebied van data collectie en data visualistatie. Geen standaard rapport die je overal kunt vinden, maar een advies op maat waar je echt iets mee kunt!

Scan aanvragen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.